This work is based on one of the photos I took at The Wilsons Promontory National Park, Australia. The reference photo I used is this:

As you can see, the big background area is actually a mountain in this photo. This way, the scene feels so tight that I decided to place the sky instead of the mountain in the background. The feelings I had at this place was admiration for the animals in this area living as though they were in a timeless space despite the fact that they actually have a finite lifespan. In this sense, placing the sky, which is something in the middle of the timeless universe and part of the earth with limited lifetime is more appropriate, compared to the mountain which mostly belongs to the earth.
In the pastel version of this scene, the yellow of the field is a bit stronger, but I like it this way as it seems to create a good contrast to the blue sky.